OP ZOEK NAAR DE
PERFECTE ­MATCH

Zieke medewerker? Hoge werkdruk?

En op zoek naar technisch personeel dat u flexibel kunt inzetten? Sam@work helpt u. Ik beschik over een groot netwerk en ben betrokken bij opdrachtgever én werknemer. Zo vind ik voor u de perfecte match. En voorkomt u dat er werk blijft liggen.

Sam@work staat voor een flexibele, betrokken, eerlijke én snelle dienstverlening. Neemt u contact op, dan bespreken we meteen uw wensen en mogelijkheden en ga ik direct voor u aan de slag. Uiteraard spreek ik salaris en tarieven meteen met u en uw nieuwe medewerker door. Dat voorkomt eventuele problemen achteraf.

Liever een vaste kracht? Geen probleem! Want ook dan sta ik graag voor u klaar.
Bel 06 – 20 82 86 0106 – 20 82 86 01 of mail mij via samantha@sam-at-work.nl Dan zorg ik ervoor dat uw personeelstekort snel wordt opgevangen.

Voordelen

  • Concrete vacatures
  • Altijd een aanspreekpunt
  • Juiste salarisuitbetaling
  • Diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

Om goed in te spelen op veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u snel en efficiënt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Uitzendkrachten kunnen ook ingezet worden om vast personeel te vervangen bij bv. ziekte of verlof.

Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering stelt sam@work een werknemer ter beschikking waarbij de duur van de detacheringsperiode, en de vergoeding voor de periode vooraf zijn vastgelegd.

Als werkgever kies je met payroll van Sam@work voor gemak en flexibiliteit. Wij nemen de verloning van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s!

O ja…Sam@work is in het bezit van alle vereiste verzekeringen en benodigde certificaten zoals NEN en VCU.

Eens kennismaken? Kom langs voor een kop koffie. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

SAM@WORK

De kracht van SAM@WORK

Welkom bij Sam@work! Na tien jaar ervaring in de technische uitzendbranche, ben ik mijn eigen uitzendonderneming gestart. Je kunt mij inschakelen voor uitzendwerk, werving & selectie, detachering, payrolling en jobcaching. Vanwege mijn jarenlange ervaring ken ik alle ins en outs van de technische branche en weet ik hoe de lijnen lopen.

Waarom
SAM@WORK

  • Concrete vacatures
  • Altijd een aanspreekpunt
  • Juiste salaris uitbetaling
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen