OP ZOEK NAAR EEN GOEDE ­MATCH

Uitbreiding? Zieke medewerker? Hoge werkdruk? Overname?

Op zoek naar technisch personeel dat u meteen kunt inzetten? Sam@work helpt u. Ik beschik over een groot netwerk en ben betrokken bij opdrachtgever én werknemer.

Sam@work staat voor een flexibele, betrokken, én eerlijke dienstverlening.

Uiteraard spreek ik salaris en tarieven vooraf met u en uw nieuwe medewerker door. Dat zorgt voor een transparante samnwerking en voorkomt eventuele problemen achteraf.

Liever een vaste kracht? Leuk! Ook dan sta ik graag voor u klaar.
Bel 06 – 20 82 86 0106 – 20 82 86 01 of mail mij via samantha@sam-at-work.nl Dan zorg ik ervoor dat uw personeelstekort snel wordt opgevangen.

Voordelen

  • Concrete vacatures
  • transparante en open communicatie (met echte mensen)
  • Juiste salarisuitbetaling
  • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden

Als u zelf geen werknemer in dienst wilt nemen maar momenteel wel meer werknemers nodig heeft, dan kunt u overwegen om uitzendkrachten in te schakelen. Omdat Sam@Work een gecertificeerd bureau is loopt u zo min mogelijk risico en ik zorg zelf voor alle  administratie en begeleiding rondom  de uitzendkracht(en).

Heeft u de juiste werknemer gevonden via Sam@Work en wilt u deze overnemen? Dan kan dit ook snel en voordelig geregeld worden.

Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering stelt sam@work een werknemer ter beschikking waarbij de duur van de detacheringsperiode, en de vergoeding voor de periode vooraf zijn vastgelegd.

Als werkgever kies je met payroll van Sam@work voor gemak en flexibiliteit. Wij nemen de verloning van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s!

O ja…Sam@work is in het bezit van alle vereiste verzekeringen en benodigde certificaten zoals NEN en VCU.

Eens kennismaken? Kom langs voor een kop koffie. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

SAM@WORK

De kracht van SAM@WORK

Welkom bij Sam@work! Na tien jaar ervaring in de technische uitzendbranche, ben ik mijn eigen uitzendonderneming gestart. Je kunt mij inschakelen voor uitzendwerk, werving & selectie, detachering, payrolling en jobcaching. Vanwege mijn jarenlange ervaring in de technische uitzendbranche denk ik goed te weten wat de verwachtingen zijn van beide partijen en heb ik hier een eigen draai aan gegeven: efficient maar wel persoonlijk.

Waarom
SAM@WORK

  • Concrete vacatures
  • Altijd een aanspreekpunt
  • Juiste salaris uitbetaling
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen